Startsiden Spa Bussturer Grupper Kontakt
Aure Reiseservice AS Reisegaranti fondet Aure Reiseservice AS

Behandlinger

 

 

   

Ved innsjekking på hotellet mottar alle et ”behandlingskort”. Dette kortet må tas med når man senere skal til legesamtale og deretter til legesekretærene for å sette opp behandlingstider (ta gjerne med lesestoff, det kan være lang kø). Etter legesamtalen vet man hvilke behandlinger man bør ta, og man får da 3 ulike behandlinger mandag-fredag til samme tid hver dag. Den enkelte behandling varer 10 – 30 min. Eksempel på et behandlingsopplegg kan være: kl. 09.00 bassenggymnastikk, kl. 10.00 varmepute og kl. 10.30 nakkemassasje. Og da gjelder disse tidene hver dag. Om man ønsker å kjøpe behandlinger i tillegg, gjøres det også hos legesekretærene, man må da passe på at evt. ekstrabehandlinger kommer utenom de allerede oppsatte tider, og at man selv holder rede på utfluktstider og evt. annet man vil delta på! De som utfører behandlingene snakker litt engelsk og noen få norske ord, så det kan kanskje være greit å øve inn noen engelske gloser, da våre vertinner naturlig nok ikke har kapasitet til å følge hver enkelt til behandling. Liste med priser over ekstra behandlinger sendes deltakerne ca. to uker før avreise.

Aure Reiseservice AS er ikke ansvarlig for den medisinske og behandlingsmessige delen, dette er en avtale direkte mellom Toila SPA Hotel og den enkelte kunden. Aure Reiseservice AS er ikke ansvarlig for skader som måtte oppstå under eller som følge av behandlingene.

 

Sjefen får thaimassasje   Noen øvelser foregår i trimrommet 

   

 

       

    

                Ultralydbehandling                                     Sjokoladeinnpakning                          

 

 

            Infrarød sauna i Termid                                   Honningsmassasje

 

 Vanngymnastikk Thai-massasje    

 

   

    

                 Her kombineres det behagelige med det nyttige i Toila Termid

 

  

             Finsk sauna i Toila Termid                             Fotmassasje i Toila Termid

   

Behandlingene fastsettes under samtalen med legen den første dagen og tar hensyn til hver enkelts evt. lidelser, helseproblemer og ønsker. Du får 3 ulike behandlinger, disse gjentas hver dag fra mandag til fredag, de samme hver dag og til samme tid. Har du vært i Toila før og det ikke er skjedd endringer i helsesituasjonen din siden siste besøk, kan du forhåndsbestille ønskede behandlinger uten legekonsultasjon.

 

********************************************************************************** 

 

PRISLISTER 2019

 

Priser behandlinger

Priser frisør (ikke oppjustert for 2019)

Priser kosmetiske behandlinger (ikke oppjustert for 2019)

Priser manikyr og pedikyr (ikke oppjustert for 2019)