Startsiden Spa Bussturer Grupper Kontakt
Aure Reiseservice AS Reisegaranti fondet Aure Reiseservice AS

Bussreiser

bussbilde    TallingBuffet 

 

Avgangssteder, datoer, tider og priser finner du under "Reisetider og priser" i menyen til venstre.

 

Reisen skjer i moderne turistbusser med regulerbare seter, aircondition, TV/video, kaffemaskin, kjøleskap og WC. Alle våre sjåfører har flere 10-års erfaring med turkjøring og vet hva som kreves av service på langturer. 

Spesielt på nattkjøringene anbefaler vi å ta med et pledd og pute for å gjøre natten så komfortabel som mulig, disse kan om ønskelig ligge i bussen under hele turen. Selv om dagsetappene kan være lange, så stykkes de opp med stopp omtrent hver annen time for å strekke på kroppen og eventuelt ta en kaffe eller matbit. Ved måltidsstoppene er oppholdet på minimum 1 time, da er det alltid tilgang til toiletter.

 

Alle turene benytter TallinkSilja mellom Stockholm og Tallinn, det er nattseiling begge veier. Båtreisen forgår med nye, moderne skip og tar 15 timer; avreise fra Stockholm/Tallinn kl. 18.00, ankomst Tallinn/Stockholm kl. 10.00. Middag- og frokostbuffet er inkludert, innkvartering i dobbeltlugar med 2 senger på gulvet.

 

Bussen er med hele veien og benyttes også til utfluktene fra Toila (kan kjøpes på stedet).

Valutaen i Estland er Euro som fås kjøpt i alle banker i Norge evt. på vekslingskontorene på båten.

 

Bagasjeplassen i bussene er begrenset, hver passasjer kan derfor kun medbringe 1 kuffert på maksimum 80 cm., i tillegg 1 liten veske/bag som håndbagasje som oppbevares ved setet (NB Ikke i midtgangen!). Man har ikke adgang til bildekket under båtreisen, derfor må toalettsaker, pass, medisiner og annet man har bruk for under overfarten pakkes i håndbagasjen hjemme.