Startsiden Spa Bussturer Grupper Kontakt
Aure Reiseservice AS Reisegaranti fondet Aure Reiseservice AS

Toila, Estland

Toila SPA ligger landlig til i frodig natur ved Finskebukta i Ida-Virumaa fylke, nord-øst i Estland. Hotellets mål er å gi varierte behandlinger av best mulig kvalitet, samt å sørge for at ditt opphold er så behagelig og utbytterikt som mulig.

Hotellet har 143 rom, et stort oppvarmet svømmebasseng (minimum 28 grader), trimrom og sauna. Behandling/SPA-senter som tilbyr så vel behandling for de fleste plager som rene velværebehandlinger.

Tre måltider daglig som inntas i spisesalen er inkludert i prisen. Dette er enkel, men god og sunn mat. Det er også en á la carte restaurant, bar og minimarked med priser som for oss nordmenn er meget lave.

Et helt nytt velværesenter åpnet på Toila høsten 2007. Dette er en avdeling med nye behandlingsrom, hvor også en del nye behandlinger tilbys, innendørs hageanlegg, avslappingsområde, solarium, saunaer og bar.

I hotellet ligger også Toila Termid som er et nytt (2007) bade/badstuanlegg. Her finnes mange ulike saunaer, for eksempel finsk, tyrkisk, salt og infrarød. I tillegg tilbyr anlegget boblebad, varmtvannsbasseng med massasjepunkter, avslapningsrom, kafè m.m. I 2009 fikk hotellet et nytt og fint Velværesenter som ligger i tilknytning til hovedinngangen, dette anlegget inkluderes med ett besøk i pakken vår. Våren 2012 vil atter ett nytt tilbygg være ferdig, nemlig den nye buffetrestauranten i 2. etasje, her blir det også samtidig en ny Bar ferdig som vil bli mye større enn den som var tidligere.